marți, 15 noiembrie 2011

Fond de ten Vichy Normateint

De mult nu am mai scris ceva pe blog, am fost foarte prinsa in diverse activitati. M-am hotarat totusi ca trebuie sa revin cu un review a unui fond de ten pe care il folosesc cam de o luna in fiecare zi.
Este vorba (dupa cum vedeti din titlu) de fondul de ten Vichy Normateint. E un fond de ten pentru ten acneic, are o putere de acoperire medie spre usoara. Eu il aplic cu o pensula F80 de la Sigma, asa consider ca are un aspect mai placut decat daca l-as aplica cu degetele.
In legatura cu rezistenta lui, ei pretind ca ar rezista 8h, eu il aplic dimineata cand plec la serviciu si la 6 cand plec de la serviciu aproape ca nu se mai vede. Partea buna e ca nici nu se strange in micile linii ale fetei, ceea ce apreciez foarte mult. Cantitatea pe care o folosesc e foarte mica, cam cat un bob de mazare pentru intreaga fata.
Ca si gama de culori, au 5 nuante disponibile, deci nu se poate vorbi de o varietate mare, insa cred ca se gasesc nuante care sa mearga cam pentru oricine. Nu imi place a toate au o tenta rozulie, iar eu as prefera cele cu o baza galbena mai puternica.
La capitolul ambalaj, e un tub cu 30ml de produs care cred ca ajunge o perioada lunga de timp. Pretul nu mi-l amintesc exact, dar e undeva pe la 50RON tubul. E un pret normal pentru un ten dermatocosmetic.

Ca si concluzie ce pot sa va spun e ca probabil o sa il cumpar din nou. Nu face minuni, dar nu strica (nu a cauzat nici un fel de cosuri) si imi place ca nu rata artificial pe fata, nici nu creeaza aspectul de masca.

Sper ca v-a fost de folos si daca aveti orice intrebari astept comentarii. O zi buna sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu